Pang i bygget

Igår åkte Jonas iväg på lite ärenden för att handla plank och hyllplan. Det är nämligen lite högt upp till altanen och Elna har ibland lite bråttom upp och ner, och tyckte vår första trapp var lite tråkig, så vi bestämde oss för att bygga ett extra trappsteg ner till gräset. 


Dessutom har vi haft ett projekt igång där jag bytt ut min gamla svarta Billy-hylla mot en väggfast hylla med hyllplan i vitt. Det ska förhoppningsvis ge lite mer ljus i vårt ganska mörka sovrum, och dessutom blir det mer praktiskt. Dumt bara att vi började med det projektet samma dag som vi skulle hämta Elna. Det blev en hel del att göra, så att säga. 

Elna tar det hela med jämnmod, men hon tyckte att sågen (fogsvans) var en smula läskig. Annars är hon i högsta grad delaktig och "med" när det hamras och skruvas. 


När Jonas kom hem hade han med sig en tunnel till Elna, precis en sådan som hon hade som pytte hos uppfödaren, och den tyckte hon var helt fantastisk. Den finns på Rusta. Behöver jag säga att lillhunden blir en smula bortskämd? 
Allmänt, Elna | |
Upp