I det lille sommerhus

Att ta det lugnt är jobbigt! Efter fem dagar på landet är jag helt slut, trots att det enda man egentligen har gjort är att vara ledig. Det har varit helt fantastiskt kul och härligt, och mer av den här drömtillvaron blir det framöver. Jag tänker inte skriva ett ont ord om att jag är sönderbiten av mygg, har en halv fästing under huden på ena foten (som efter att ha opererats ut igår av Emma gör betydligt mindre ont) och att jag skulle kunna sova ett dygn i sträck nu. Sommarstugan är det bästa stället på jorden, och hör sen!
 
Nu har jag sett en Coca Cola-flaska med mitt namn på. Det var extremt ospännande, må jag säga. Jag vart mer exalterad över flytmadrasserna som vi köpte för nitton kronor styck.
 
 
"Freedom!" sade Akilles. Men när grannkatterna dök upp på kvällskvisten och skulle kicka den tjocke stadskattens ass så var han inte lika kaxig. Stackarn. Ingen skada skedd dock.
 
 
Man lämnar vinet för några minuter, och genast har man oinbjudna gäster...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Christin, Emma, Andreas och Alma gjorde oss sällskap på lördagen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/tessan
Allmänt | | En kommentar |

20130717

Igår tog jag tillfället i akt att luncha i det fina vädret med Karin innan hon skulle vidare till sitt arbete. Vi packade lite picknick, köpte kamben och lite annat gott, och satte oss i Slottsskogen. Det stekte på bra, må jag säga. Sedan Karin kilat iväg till jobbet låg jag kvar och stekte ett bra tag, innan jag vandrade ner till hamnen och hämtade upp Jonas som kom med färjan.
 
 
 
 
 
 
En Paddan-last med duckande turister puttrade förbi där jag satt och väntade på färjan.
 
 
KF verkar ha kommit tillrätta väl i nya lägenheten. Han sitter i och för sig och tittar ut längtansfullt, men han klagar inte och älskar att ligga utsträckt på parketten. I eftermiddag åker vi till landet. Då tar vi med Akilles också, så får han komma ut lite han också. Det ska bli härligt att sola, bada och ha det riktigt, riktigt bra!
Allmänt | | Kommentera |

Filmer från Bråvalla

Jag har varit lite kluven huruvida jag skall lägga upp filmerna från Bråvalla eller inte, men sedan jag hunnit fundera på saken en smula så tänkte jag att vad fasiken, några av dem kan jag ju dela med mig av. De visar att det faktiskt, trots min något surmulna recension, fanns ljusglimtar. Spelningarna var ju i regel kanonbra, så här får ni lite festivalkänsla i ett par små klipp. Nu när man är varm och torr och välbehållen så börjar Bråvalla 2014 låta allt bättre. Men den där "campingen" har jag besökt för sista gången, det är ett som är säkert.
 
 
Film från Hoffmaestros galna spelning, när hela publiken gick loss och sprang fram och tillbaka till ackompanjemang av oerhört svängig musik (=.
 
Filmklipp från campingområdet.
 
Smakprov från Armin van Buurens spelning. Stämningen var på topp, och jag kunde inte med att filma mer än en liten stund innan det var dags att röja loss fullständigt. Sjukt bra!
 
Slutligen ett klipp från början på Aviciis spelning. Mäktigt värre!
 
/tessays.blogg.se/
Allmänt | | Kommentera |
Upp