Ut med kuse och Karin

 Nu börjar dagarna smita ifrån mig. På fredag är det åter till plikterna, och jag är väl inte jättesugen. Jag har det alldeles för bra just nu med jullov. Kan det inte hålla på liiite längre? Dagarna spenderas med trevliga aktiviteter, de bästa bland vänner och med varma bad och Andra Världskriget-filmer i soffan på kvällarna. 
 
Jag vet att jag kommer tillbaka till en vår med en massa roligt och utmanande på jobbfronten, men när man väl fått försmak på det ljuva livet så är det väl inte konstigt att man vill dra ut på det roliga ändå lite till? Under måndagen hade vi verkligen tur med vädret, och Karin fick följa med ut till stallet, träffa hästen och rida lite. Jag promenerade med och försökte geocacha - men det blev bara två. Solen lyste och det var friskt ute, så det blev ändå en mysig eftermiddag som avslutades med kaffe och kanelbulle här i Lerum innan vi sa adjö. Karin åkte söderut och jag lade mig i ett hett bad med Beatles. Hur bra är det inte att de finns på Spotify nu?! Underbart!
 
 
Karin var orolig över att hon skulle se konstig ut på bilden, så jag hjälpte henne lite på traven. Hehe. Visst är han fin, kusen?
 
/therese
Allmänt, Hästar | |
Upp