Januari 2019 - Del 1

Januari kom och passerade. Efter en lugn nyårsafton på landet avnjöt vi några sista lediga dagar innan vårterminen drog igång, men så värst lugna blev de inte. Anspänningen var nämligen ganska stor då Elna och jag anmält oss till valputställningen för Västgötaspets på My Dog. Nybörjare förvisso, och målet var inte att vinna utan framförallt att än en gång få en (hoppades vi) objektiv bedömning och få chans att träffa andra som har "västgötar", samtidigt som det var bra miljöträning.
 
 
 
Det gick väl inte så värst bra, men inte grät vi några tårar över det. Istället bestämde vi oss för att det varit ett par intressanta dagar, men att vi nog kommer satsa på annat som vi tycker är roligare - gå långa promenader och geocacha ännu mer, trickträna hemma och dessutom hade vi en nybörjarkurs i rallylydnad, som skulle dra igång lite senare den månaden.
 
 
Elna träffade alla sina kullsyrror under My Dog. Dels var Clair med på valputställningen, eftersom Elnas uppfödare behållit henne och var anmäld, men även systern Assi dök upp som åskådare tillsammans med sin familj. Elna och Assi kände igen varandra direkt, och visst är de galet lika varandra? Tyvärr var det stört omöjligt att få en bild där båda var stilla och skarpa, så den här mycket "smetiga" bilden är det bästa jag kan uppbringa. Elna sitter till vänster.
 
 
Gott om gratisprover och ett riktigt skojigt aktiveringsspel fick vi ändå med oss hem från hundmässan. Och dessutom nya bekantskaper, vilket ni kommer att få läsa mer om i nästa inlägg.
 
/T & E
Allmänt, Elna | |
Upp