Gåsmiddag och tipspromenadTrots att vi (Elna och jag tillsammans med mamma och Christer) kom mitt på dagen igår, lördag, så känns det som att vi haft en hel helg i Skåne. Tillsammans med Emma, Ante och Freja skulle vi ha en klassisk gåsamiddag, som vi alltid hade på hösten förr. 

Fråga med utsikt. 


Det blev en trevlig middag och på söndagen åkte vi in till Ängelholm för att gå tipspromenad och titta på djuren i Hembygdsparken, vilket vi också ofta gjorde när vi var i Skåne som barn. Då hade vi med oss Alma och Olivia, och mormor och Bertils Nanny, och Olivia och Nanny tjöt av glädje när de såg var vi hamnat. Nu finns ingen av dem kvar, men våra egna småtjejer fick föra fanan vidare. 


I Ängelholm finns det en kyrkogård för husdjur, och där vilar mormor och Bertils tre schäfertikar. Jag tycker att det är himla fint. 
Fåglar tycker Elna är roligt. Hon ville gärna säga hej till tupparna och hönsen, men grisarna hade hon större respekt för. Det är nog klokt, särskilt när de väger minst tio gånger mer än hon själv gör. 

Om en stund rullar vi uppåt, och efter en så händelserik helg så borde Elna sova riktigt gott. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp