Tre sminkprodukter som jag rekommenderar

Jag har fått lite önskemål om att skriva mer om smink, och jag är absolut inte svår att övertala i den saken. Då slipper jag berätta om allt det julpynt jag köpte idag på loppis... Jag använder väldigt blandat smink. För mig är inte prislappen det viktigaste, utan jag vill framförallt ha någonting bra. Därför är jag något av en osalig ande som alltid letar efter någonting bättre än det jag redan har, även om jag egentligen är ganska nöjd. Det finns dock vissa produkter som jag verkligen tycker om, och jag ska nu visa er tre av dem.
 
 
För det första vill jag ge tummen upp till Isadoras eyeliner, som jag använt i många år nu. Visst har jag provat andra, bland annat en penna som man inte skulle doppa och som retade gallfeber på mig så till den grad att jag bröt den på mitten efter två veckor och slängde den i soporna, men jag återkommer alltid till den här. Den räcker länge, den ger ett bra resultat och den är inte alltför dyr (dryga hundralappen beroende på var du köper den). 
 
En positiv nykomling, och som jag blivit väldigt förtjust i ju längre tid som gått, är Make Up Stores rouge. Just den nyans som jag tycker om heter "Peach". Den ger ett ganska diskret resultat, som ändå gör skillnad i hela sminkningen, och är verkligen tacksam att använda. Jag brukar använda den i kombination med ett lite mer transparent rouge med lite lyster, där MUS rouge lägger grunden medan det andra läggs ovanpå, på kindbenets överkant och avslutar fint och harmoniskt. Det kostar lite mer (155 kronor för 2,5g), men är väl värt pengarna och finns i väldigt många nyanser.
 
Den tredje produkten som jag rekommenderar är en ögonbrynspenna från E.L.F, som har budgetsmink via hemsidan http://eyeslipsface.co.uk/. Jag brukar köpa härifrån ett par gånger varje år, och tycker faktiskt att de flesta produkterna som jag köpt är väldigt bra. Den här pennan är det allra bästa, och är obligatorisk. Den är lite mjuk, så den måste vara välvässad varje gång den skall användas. Den finns i flera nyanser och du får dessutom både en highlighter och en vässare i samma penna. Jag fick två nästintill oanvända pennor av Tjäder, som hade köpt i en för mörk nyans (för mig som nästan är svarthårig är "medium" precis lagom), och dessutom beställde jag två i min order som jag lade för några dagar sedan (tror ni att jag längtar tills jag får hem det, eller?). Priset översatt från pund - 38 kronor. För ett sådant pris får du ingenting lika bra. Och om du ändå ska handla på hemsidan så kan jag också rekommendera deras ögonskuggepaletter.
 
/tessan 
Följ min blogg med Bloglovin
Allmänt, Smink & Mode | | En kommentar |
Upp