Flygande fläng

Idag har det varit en helt galen dag, och det efter en ganska händelserik helg. Stormen Gorm drog ju in över Västsverige igår, och även om vi slapp de värsta vindarna så regnade det ordentligt. Det märktes igår kan jag säga, eftersom jag var i stan på bio och sedan ute och åt. Det blev blött både här och där. 

Filmen var riktigt bra. Vi såg SPECTRE. Den bjöd på mycket spänning. 


Jag vet inte hur mycket ni märkte av vädret igår, men vi fick uppleva både regn, hagel, blåst och åska. Fyra ordentliga knallar. Det tror man ju inte om november...


Idag steg jag upp i ottan för att köra in till Stenkullen där jag skulle lämna in bilen. Jag fick ett ordentligt stenskott för ett par veckor sedan som gjorde att jag måste byta ut vindrutan. Problemet var hur jag skulle ta mig till jobbet, så jag fick åka pendeln in till Göteborg och hämta ut en hyrbil som jag tog ut till jobbet. 

Hemvägen blev tio resor mer krånglig, eftersom jag hade oerhört bråttom. Som jag svor när jag skulle tanka upp bilen innan återlämning och jag först inte kom ihåg vilken sida tanklocket satt (fel sida, förstås... Franska bilar...) och sedan inte kunde stänga locket igen efter tankning. Det var med nöd och näppe jag hann med tåget.  


Nu sitter jag och ser underbara "Det sitter i väggarna" och väntar på SverigeQuizen. Jag har redan skrattat mig halvt fördärvad åt ett klipp på internet, så det blir intressant att se om Björn och Ingvar toppar det. 

Trevlig kväll ;)
| | Kommentera |
Upp