Trettionde april

Frukoststunden är en av de bästa stunderna på dagen. Även om jag inte direkt är morgonpigg så kliver jag nästan alltid upp när Jonas går till jobbet för att sätta igång med dagen. Det blir alltid minst en kopp kaffe, oavsett hur resten av planerna och resten av frukosten, ser ut. Det är bra att känna sig själv så väl att man vet att man är mest produktiv på förmiddagen. Jag presterar betydligt sämre på eftermiddagarna, och nu när jag skriver examensarbete så måste jag krama ur varje droppe studieork som finns kvar.
 
Just nu har jag dille på äggmacka och filmjölk med skivade äppelbitar i. Det är så vansinnigt gott. Utan frukost blir jag en betydligt mindre trevlig människa, och en god frukost får upp humöret ännu lite till. Samma sak kan appliceras på vädret. Tänk vad mycket yttre faktorer spelar in, egentligen.
 
Idag är det Valborgsmässoafton (och Kungens födelsedag. Hipp hipp...!). Jag väljer att fly ut ur staden, ut till landet. Valborg har tappat sin charm (tant) och jag ser fram emot kaffe på altanen ikväll. Om vädret tillåter, vill säga.
Igår var jag hemma hos Johanna på middag. Det var himla trevligt och jag fick träffat deras nytillskott i familjen, lilla Doris. Hur söt som helst.
 
/tessays
Allmänt | |
#1 - - SophieHK:

sv: ja det tycker jat att du skall göra! kram

#2 - - Mirjam Wallmark:

Åh vad söt katt! :) kram

Svar: Ja, jättesöt! (=
Tessan

Upp