"Kusinen från landet"

Idag har Elna haft en händelserik dag. Idag hälsade nämligen "kusinen" Freja, min syster Emmas valp som är 9 veckor äldre än Elna, på hos oss. Freja är precis som Alma och Olivia var border collie och golden retriever. 


Nu har familjen tre hundar - Cezar, Freja och Elna - så det var spännande att se om småtjejerna kom överens. Det gjorde de! 

I början tyckte Freja att Elna var lite intensiv, men snart lekte de. Ibland ganska vilt, så för att de inte skulle bli för vårdslösa så fick de sova middag åtskilda. Dessutom åkte vi till Aspen för att svalka dem. 

Farliga tänder. 

Det var spännande att ta med Elna till sjön. Vi har inte badat med henne innan och visste inte hur hon skulle tänka kring det här med att bada. Men det första som hände var att Elna störtade i vattnet och simmade ut en liten bit. Det hoppas jag betyder att hon tycker vatten är ganska trevligt. Hon har ju redan en flytväst, så att vara vid vatten kommer hon få vänja sig vid. 
De delade systerligt på en pinne. 


Till sist skulle Freja åka hem, till valparnas förtret. Det blev en liten avskedsscen där de tryckte nosarna in under staketet. Sötnosar. 
Allmänt, Elna | |
Upp