Nyblivna Lerumsbor

Vilket slit det är att flytta, men nu är vi på plats i vår nya lägenhet i vår nya kommun, Lerum. Här har jag aldrig bott, men har haft hästeri härute, har självklart plaskat runt på Vattenpalatset och förra sommaren jobbade jag på kommunhuset i en månad. Lite koll på stället har jag alltså, men nu är det dags att göra sig hemmastadd. 
 
Det blev en jäktig flytt, eftersom det var ett lägenhetsbyte där vi var tvungna att pussla en hel del för att få ihop det. I fredags kväll stod vi därför med en helt tömd och renstädad lägenhet, allt vårt lösöre i vardagsrummet i nya lägenheten och en övernattning hos pappa i stan. Då var man någonstans i limbo, vilket var jättemärkligt, men det var ju lyckligtvis högst tillfälligt.
 
Allt vårt pick och pack i ett och ett halvt släp samt två bilar.
Också på lördagen tog det en stund innan vi fick tillträde till lägenheten i Lerum, eftersom den skulle städas på förmiddagen. Då blev det istället en tur till IKEA bland annat. Först på eftermiddagen igår kunde vi börja packa upp och möblera runt i vår nya boning. Men nu är alltså city-living ett minne blott. Här bor vi ett stenkast från skogen med lugn och ro, och dessutom i en lägenhet som ganska precis är dubbelt så stor som vår gamla. Vi har sett fram emot det här så länge
 
 
/Therese
Allmänt | |
#1 - - JUNITJEJ:

Välkomna till Lerum! Där bor vi också.

Svar: Tack!
Tessan

Upp