Vi recenserar: A View To A Kill

Therese:
Den här filmen började starkt, riktigt starkt, men någonstans kring sista halvtimmen gick sömntåget och slutet på filmen är för mig förborgat, även om Jonas ruskade i mig och sade åt mig att titta på den spännande uppgörelsen mellan ärkeskurken, spelad av Christopher Walken (som gör ett bra jobb) och gamle Roger Moore.
 
 Hästar!
 
Det är Moores sista film som Bond, och det är jag tacksam för. Han gör blandade insatser, som om det var bestämt på förhand att varannan film måste vara sämre, och varannan rätt bra. Den här... ja, den har väl både och, som sagt.
 
Grace Jones är cool, medan den andra Bondbruden förblir platt och trist som karaktär. Jag tyckte hela handlingen med galopp- och steeplechasehästar, avel och doping var väldigt intressant, så hästtjej jag är. Hästar på film måste dock vara bland det värsta som finns. Varför i hela friden skall hästar på film gnägga och låta precis hela tiden?! Det gör de ju inte alls i verkligheten. Har någon av er någonsin sett en häst på film som inte gnäggar när den stegrar sig? Jag har i vart fall aldrig sett någon som rest sig och gnäggat samtidigt i verkligheten. Så det så.
 
 Grace Jones på tågtur
 
De filmer som jag somnat ifrån måste få ett lägre betyg, även om de var spännande i början. Att man slocknar är ju ett tecken på att man hellre valt att somna än titta, så tyvärr får Roger Moores avslutande film ett lägre betyg. Kanske ska jag dock ge den en chans igen en annan gång?
 
Betyg: 3 av 10 gnäggande hästar

 
Jonas:
Oj min første udgave af teksten forsvandt. Derfor har denne været forsinket.

"Pull up to the bumper baby...!" Grace Jones!
 
A view to a kill er klart en awesome film og endelig også Roger Moores sidste. Man kan sige han gør heller ikke så meget i denne film. Filmen bliver klart taget op af filmens skurk Christopher Walken som gør et helt utrolig godt stykke arbejde! Man kan se han nyder sin rolle og føler sig naturlig i den. Han smiler, og vi smiler fordi det er så overbevisene (övertygande). Roger Moore er bare et ansigt og fyld (utfyllnad) i denne film. Han har næsten ingen dialog heller, så væk med ham (bort med honom).
 
 The evil one
 
Filmen handler om indkomst indenfor elektronik som blæser frem i 80:erne (80-talet)! I USA er der åbenbart (tydligen) en hel by som har overtaget en kæmpe del af markede (marknaden) og tager en stor del af brødet. Vores kære super badguy vil have det fjernet så han kan få penge hjem. Måden han vil gøre det på? JO! Han vil sprænge en kæmpe bombe som vil lave kæmpe jordskred/skælv som vil oversvømme hele den by, så kan han sidde alene på toppen.
 
Christopher Walken er klart filmens højtepunkt som den fransk-russiskske ex KGB-agenten. Igen redder James røven på russerne når han får ham ned. Han falder til sidst efter en syret (cool) kamp på toppen af en bro.
 
Grace Jones = Henchwoman! Hun er virkelig ikke en særlig god skuespiller men alligevel er der en eller anden charme over hende... Klart slår hun lidt ihjel, men det forgår (sker) altid på en fesen (trist) måde, på bagsædet af en bil næsten. Jeg ville nok have svært ved at se en anden i hendes rolle. Men overall er skuespillet i filmen stiller roligt intet utroligt (lågmält och förutsägbart) fordi der har vi the evil one til at tage den plads.
 
Det svært og huske hvad jeg skrev første gang men man skal virkelig tage hatten af for de folk som laver James Bond, specialt folkene i England som gør de sindsyge scener i studioerne. Tænk at lave en hel mine (gruva), sprænge den i luften med vand overalt - og vi har zeppelineren og kampen på broen (Me like) Men igen: tænk at stå på det sæt og sige "3 2 1 klar til optagelse! Aparat? Lyd klar, video klar! ACTION! BOOM BANG! WHOSSS BOOM... CUT! hvad nu? fejl på kameraet?! Doh! Lav lige alt om igen!" 
 
A view to a kill skal ses mere for hele filmen og ikke Roger Moore. Det er en cool historie hvor alle kan være med og den er ikke forvirrende på nogen måde. Walken-drengen er for vild. Hans skuespil og stemme skal opleves i denne film, helt klart.
 
Betyg: 5 ut af 10 Slaves to the rhythemns <<--- (tihi se hvad jeg gjord det. Grace Jones sang)
 
 /T & J
Allmänt, Jonas gästbloggar, Vi recenserar | |
Upp