Vi recenserar: The Man with the Golden Gun

 
Jonas:
Den her er svær. Skal man elske den eller skal man hade den helt vildt? Jeg hænger desværre lidt på hade-siden. Historien er ret kedelig og du bliver ikke rigtig underholdt på vejen. Roger Moore er ham selv. Filmen har Christopher Lee som bad guy med den gylde gun! Oj, det må være en af hans værste roller fordi det gør han virkelig ikke særlig godt... og jeg tror enlig ikke han er så vild med den heller.
 
Eneste tidspunkter filmen står lidt cool er når vi ser the Man with golden gun's lille legeskyde-område.Hele plottet er kedeligt. Prøv at skaffe denne chip til denne laser... boom boom, done done. Badguy sidekick her er Nick Nack, en lille dværg som i hele filmen bare er i vejen. Jeg ville hellere have set ham springe rundt som en klovn i filmen (gør han allerede).
 
Har enlig ikke mere jeg vil sige om denne film og vil ikke anbefalde den.
 
Betyg: 2 av 10 skud i røven
 
 
Therese:
Jag hade verkligen sett fram emot filmen där två svenska, blonda bombnedslag hade roller. Britt Ekland berättade ju mer än gärna om sin tid som Bondbrud i Svenska Hollywoodfruar, och det har väl inte gått någon förbi hur stolt hon är över den prestationen. Jag ska vara ärlig. Jag förstår inte varför. Hon är en förskräcklig skådespelerska och hennes karaktär är trist och korkad. Visst är hon söt, smal och förförisk, men Goodnight, som karaktären heter, har uppenbarligen inte mycket innanför pannbenet. Hon lyckas av misstag spränga en hel ö - med röven! Herregud!
 
Maud Adams är något mindre usel, men tillför egentligen inte så mycket. Hon är duktig på att spela död, om inte annat (spoiler-alert!).
 
Filmen var en kakofoni av förvirring och asiatiska länder och kulturer. Den utspelar sig lite överallt, och jag förstod mig inte på handlingen. Det var för krångligt. Varför är redneck-polisen från förra filmen med helt plötsligt?! Vad är det för ond dvärg som mördar folk och sprider ondska?! Var det Christopher Lee, verkligen? Varför bor han i Lustiga huset? Och framförallt - vad gör en guldig pistol så mycket bättre än en vanlig?
 
Nej, hörni. Jag har inte mycket glatt att säga. Den här filmen hamnar i botten, där den gör Lazenbys 3-reklam sällskap.
 
Betyg: 1,5 av 10 guldiga vapen. Lågvattenmärke...
 
/T & J
Allmänt, Jonas gästbloggar, Vi recenserar | |
Upp