Tre saker som jag tycker är extra bra med Titti

Idag har jag träffat världens härligaste Titti i stan. Vi tog en lunch, kikade i affärer och sprang lite ärenden, och avslutade med kaffepaus innan vi skildes åt. Jag hittade hundjulklappar och lite annat smått och gott. Inga större saker dock. Värt att nämna är iallafall den här:
 
Tvål som luktar apelsin med nejlika! Vem kommer på någonting så smart?! Den luktar sanslöst gott, men det är klart att den inte bräcker de riktiga apelsinpynten. De dämpar suget lite. Nästa vecka skall jag dock fixa dem. Jag har ju trotsallt 32 meter rött sidenband. Hyacinten tar sig den också. Snart kommer mitt badrum att lukta som ett halvt parfymeri. Härligt! För den som blir nyfiken så finns tvålen på ÖoB för tio kronor. Där kan man även köpa dofter som polkagris, pepparkaka samt äpple med kanel.
 
Kaffepausa bör man, annars dör man.
 
Det är absurt hur långt och fint hår Titti har. Jag blir så avundsjuk att jag vill skrika. Mitt eget är mest ett burrigt elände, som jag gömmer i en svans eller knut. Titti är fantastiskt elegant och härlig, och jag kan verkligen inte förstå och acceptera att hon skall vara själv   på julafton. Nej, jag ska göra allt för att få henne med till sommarstugan över jul! 
 
Tre saker som är extra bra med Titti:
 
1. Hon är alltid världens gladaste, och ingens skratt smittar mer än hennes.
 
2. Titti är en av de mest uppriktiga människor jag känner. Det finns ingentinig falskt hos henne.
 
3. Titti tänker ibland innan hon pratar, vilket kan göra att hon säger så konstiga, roliga och ibland pinsamma saker att man får inre blödningar av skratt.
 
Tack för en trevlig dag, Tits!
 
/tessan
Allmänt, Jul, TRE | |
Upp